Select Type

Deze professionele diffuser wordt geïnstalleerd met de pompunit gescheiden van de geurverspreidende verstuiverunit en is gespecialiseerd voor gebruik in sauna’s en andere ruimtes met een hoger vochtgehalte, of kan aroma’s verspreiden door binnenruimtes door plaatsing in het HVAC-systeem. Gebruikmakend van een sproeimethode die niet afhankelijk is van warmte of water, creëert het een hoogwaardige aromaruimte die het maximale potentieel van etherische oliën vrijgeeft.

Het apparaat kan werken op een week- of timerinstelling, en het is mogelijk om meerdere concentraties in te stellen voor één dag.

De vloeiende lijnen en het elegant gestructureerde aluminium van de verstuiverbehuizing vullen elke ruimte aan.

Het Professioneel geruststeem Select type kan werken op een week- of timerinstelling, en het is mogelijk om meerdere concentraties in te stellen voor één dag.

Pompeenheid

De professionele geursysteem select type bb 200 wordt geïnstalleerd met de pompunit gescheiden van de geurverspreidende verstuiver.
BB-200C
De professionele geursysteem select type bb 200 wordt geïnstalleerd met de pompunit gescheiden van de geurverspreidende verstuiver.
BB-200C MV
Te gebruiken in combinatie met atomizer-eenheid.
Het is gespecialiseerd voor gebruik in sauna's en andere ruimtes met een hoger vochtgehalte, of het kan aroma's door binnenruimten verspreiden door plaatsing in het HVAC-systeem.

Voorbeelden van installaties

De professioneel geursysteem, Select one type op een nabijgelegen locatie plaatsen en de geur in de gewenste ruimte voeren

Directe diffusie

Lucht van de apart geplaatste pomp wordt overgebracht naar de verstuiver, het aroma verspreiden in de gewenste ruimte. Een eenvoudig uiterlijk, met alleen de omhulde verstuiver zichtbaar aan de muur.

De professionele geursysteem de pomp en verstuiver van de professioneel geursysteem, Select one type op een nabijgelegen locatie plaatsen en de geur in de gewenste ruimte voeren

Wandmontage diffusie

Door de pomp en verstuiver op een nabijgelegen locatie te plaatsen en de geur vanuit de apparatuur in de gewenste ruimte te voeren, is verspreiding mogelijk, zelfs als het plaatsen van de verstuiver direct in de kamer geen optie is.

* Onderdelen voor wandmontage sproeikop worden apart verkocht.

De professioneel geursystemen, Select One Type zorgt voor diffusie om het aroma door het kanalensysteem te verspreiden. Geurbeleving

HVAC-diffusie

Door de pomp en verstuiver op een nabijgelegen locatie te plaatsen en de geur rechtstreeks in de HVAC te voeren, kan het aroma door het kanalensysteem worden verspreid.

* Spuituitlaat voor HVAC-onderdelen wordt apart verkocht.

* Installatie is in sommige gevallen niet mogelijk bij sommige soorten kanalen.

Pomp Specificaties

BB-200C: W 208 x H 114.2 x D 170 mm
BB-200C MV: W 208 x H 114.2 x D 224.7 mm

Ca. 2,5 kg

AC 100 V, 50 Hz – 60 Hz

150 m² / 1600ft² (diffusiegebied is afhankelijk van plafondhoogte en omgeving)

Concentratieaanpassing: Sproeiduur (sec.)

Pauzeduur (sec.)

WEKELIJKSE modus

TIMER modus

Specificaties atomizer-eenheid

Met omhulsel: B 117 x H 306 x D 121 mm

Zonder omhulsel: B 80 x120 x D 80 mm (exclusief slang)

Met omhulsel: ca. 1,8 kg (exclusief olie)

Zonder omhulsel: ca. 0,5kg (exclusief olie en slang)

Perslucht

Twee kleuren:

  • Licht zilver
  • donker zilver

Ontwerp een unieke geur die uw merkidentiteit versterkt.

Geurdesign kan voor u een op maat gemaakte geur samenstellen, die aan al uw wensen voldoet.  Begroet uw gasten met uw eigen geur en creëer de eerste beleving die u wilt dat een klant van u heeft. Bedrijfsgeur is een belangrijk onderdeel van de merkidentiteit. Met deze unieke geur houden klanten een levendige en gedenkwaardige indruk van jou, aangezien de geur veel langer in de herinnering blijft dan de visuele indrukken.

@Aroma biedt professionele geursystemen aan om geur te verspreiden vanuit een commercieel oogpunt.

Creëer een nieuwe dimensie van ambience door geur toe te voegen. Dit stelt klanten op hun gemak en stimuleert de verkoop van uw producten. 

Disney was de eerste multinational die het belang van geurmarketing inzag. In Disneyworld wordt in alle winkels gebruik gemaakt van geuren die emoties oproepen. Het resultaat is een hoger besteed bedrag. Andere bekende voorbeelden van ketens die indruk maken met geurmarketing zijn Abercrombie & Fitch en Scotch & Soda. 

een geursamenstelling op maat voor uw bedrijf zorgt voor een onmiskenbare verbinding tussen uw bedrijf en / of uw producten en uw merk.