Select Type

Deze professionele diffuser wordt geïnstalleerd met de pompunit gescheiden van de geurverspreidende verstuiverunit en is gespecialiseerd voor gebruik in sauna’s en andere ruimtes met een hoger vochtgehalte, of kan aroma’s verspreiden door binnenruimtes door plaatsing in het HVAC-systeem. Gebruikmakend van een sproeimethode die niet afhankelijk is van warmte of water, creëert het een hoogwaardige aromaruimte die het maximale potentieel van etherische oliën vrijgeeft.

Het apparaat kan werken op een week- of timerinstelling, en het is mogelijk om meerdere concentraties in te stellen voor één dag.

De vloeiende lijnen en het elegant gestructureerde aluminium van de verstuiverbehuizing vullen elke ruimte aan.

Het Professioneel geruststeem Select type kan werken op een week- of timerinstelling, en het is mogelijk om meerdere concentraties in te stellen voor één dag.

Pompeenheid

De professionele geursysteem select type bb 200 wordt geïnstalleerd met de pompunit gescheiden van de geurverspreidende verstuiver.
BB-200C
De professionele geursysteem select type bb 200 wordt geïnstalleerd met de pompunit gescheiden van de geurverspreidende verstuiver.
BB-200C MV
Te gebruiken in combinatie met atomizer-eenheid.
Het is gespecialiseerd voor gebruik in sauna's en andere ruimtes met een hoger vochtgehalte, of het kan aroma's door binnenruimten verspreiden door plaatsing in het HVAC-systeem.

Voorbeelden van installaties

De professioneel geursysteem, Select one type op een nabijgelegen locatie plaatsen en de geur in de gewenste ruimte voeren

Directe diffusie

Lucht van de apart geplaatste pomp wordt overgebracht naar de verstuiver, het aroma verspreiden in de gewenste ruimte. Een eenvoudig uiterlijk, met alleen de omhulde verstuiver zichtbaar aan de muur.

De professionele geursysteem de pomp en verstuiver van de professioneel geursysteem, Select one type op een nabijgelegen locatie plaatsen en de geur in de gewenste ruimte voeren

Wandmontage verstuiver diffusie

Door de pomp en verstuiver op een nabijgelegen locatie te plaatsen en de geur vanuit de apparatuur in de gewenste ruimte te voeren, is verspreiding mogelijk, zelfs als het plaatsen van de verstuiver direct in de kamer geen optie is.

* Onderdelen voor wandmontage sproeikop worden apart verkocht.

De professioneel geursystemen, Select One Type zorgt voor diffusie om het aroma door het kanalensysteem te verspreiden. Geurbeleving

HVAC-diffusie

Door de pomp en verstuiver op een nabijgelegen locatie te plaatsen en de geur rechtstreeks in de HVAC te voeren, kan het aroma door het kanalensysteem worden verspreid.

* Spuituitlaat voor HVAC-onderdelen wordt apart verkocht.

* Installatie is in sommige gevallen niet mogelijk bij sommige soorten kanalen.

Pomp Specificaties

-Dimensies: BB-200C: B 208 x H 114,2 x D 170 mm BB 200C MV: B 208 x H 114,2 x D 224,7 mm

-Gewicht: Ca. 2,5 kg

-Kracht : AC 100 V, 50 Hz – 60 Hz

-Energieverbruik: 10W

-Verspreidingsgebied: 150 m² / 1600ft² (diffusiegebied is afhankelijk van plafondhoogte en omgeving)

-Besturing Timer-functie:  Concentratieaanpassing: Sproeiduur (sec.) Pauzeduur (sec.)

Timer: WEKELIJKSE modus, TIMER-modus

Specificaties atomizer-eenheid

-Dimensies: Met koffer: B 117 x H 306 x D 121 mm Zonder koffer: B 80 x120 x D 80 mm (exclusief slang)

-Gewicht : Met koffer: ca. 1,8 kg (exclusief olie) Zonder koffer: ca. 0,5kg (exclusief olie en slang)

-Spray methode: Perslucht

-Kleur: Twee kleuren (licht zilver / donker zilver)

Ontdek meer

Etherische Oliën

@Aroma etherische oliën zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten

Geursystemen

De professionele diffusers van @ aroma maken het mogelijk om hoogwaardige ruimtes te creëren voor verschillende situaties en locaties

Contact

Voor advies bij het vinden van een geursysteem, dat een groot genoeg bereik heeft en kan opereren in de juiste omstandigheden bieden wij u hulp!

Geurmarketing

Geurmarketing is het gebruik van een aangenaam aroma om het merkimago van uw bedrijf te versterken