Winkel

Professionele geursystemen

@ aroma’s professionele geursystemen maken het mogelijk om hoogwaardige high-end ruimtes te creëren voor verschillende situaties en locaties, zoals hotels, winkels en restaurants.

Wij implementeren aroma geurarchitectuur met behulp van aroma’s om de verschillende functies van natuurlijke etherische oliën te maximaliseren. De modern vormgegeven geurinstallaties vormen de basis voor een optimale geurbeleving in uw werkomgeving.
Positioneer uw merk of omgeving met maatwerk geurmarketing.

Aroma Branch


De professionel geursysteem, Aroma branch verspreidt de geur zachtjes door de aroma-olie door de takken te absorberen.De vaas en branch zijn zwart.


Shop Hier

All In One Type
Meer Informatie

Select Type


Het professioneel geurdesign Select Type kan werken op een week- of timerinstelling, en het is mogelijk om meerdere concentraties in te stellen voor één dag.


Meer informatie

Bundels

Het vinden van een etherische olie, die bij uw huis of werk past, is al lastig genoeg. Zeker, als je daarbij ook weer een geursysteem moet vinden, die de geur en uw ruimte beide ten goede komt. 

Wij, van Geurdesign, begrijpen dat dit een lastige keuze is en dat u al snel de bomen niet meer door het bos kunt zien. Daarom hebben wij met ons expertise een aantal geuren en geursystemen gebundeld om zo gemakkelijk een eerste indruk te krijgen van de veelzijdigheid die @Aroma  u kunt bieden.

Met de opkomst van de feestdagen bieden wij u ook de gelegenheid om de bundels sierlijk te laten inpakken en als een cadeau te kunnen geven tijdens de feestdagen.

Geursysteem in huis

Goede aroma’s maken van je huis een thuis!

@Aroma uit Japan presenteert een uniek perspectief op essentiële oliën door middel van hun complexe mengsels die speciaal zijn ontworpen om ruimtes, stemmingen en percepties te beïnvloeden.

@Aromas ervaring is het combineren van meerdere zachtere indrukken en de beste natuurlijke ingrediënten om je rituelen en levensstijl in de nacht te vormen.

Etherische Oliën

Oliën die zorgvuldig zijn geselecteerd op hun veiligheid en kwaliteit van over de hele wereld.

Onze aroma-oliën worden in eigen huis gemengd om hun functies en voordelen te verbeteren van de 100% natuurlijke etherische oliën gewonnen uit bloemen, bladeren, bomen en fruit.

Voor elk ingrediënt zoeken we de wereld af naar het beste productiegebied en doen we nooit concessies aan kwaliteit.

Terwijl we rekening houden met de vele functies, aantrekkingskracht en individualiteiten die de natuurlijke geuren bezitten, streven we naar perfectie in onze mengmethode.