@ aroma’s professionele geursystemen maken het mogelijk om hoogwaardige high-end ruimtes te creëren voor verschillende situaties en locaties, zoals hotels, winkels en restaurants. Wij implementeren aroma geurarchitectuur met behulp van aroma’s om de verschillende functies van natuurlijke etherische oliën te maximaliseren. De modern vormgegeven geurinstallaties vormen de basis voor een optimale geurbeleving in uw werkomgeving. Positioneer uw merk of omgeving met maatwerk geurmarketing.

Goede aroma’s maken van je huis een thuis!

@Aroma uit Japan presenteert een uniek perspectief op essentiële oliën door middel van hun complexe mengsels die speciaal zijn ontworpen om ruimtes, stemmingen en percepties te beïnvloeden.

@Aromas ervaring is het combineren van meerdere zachtere indrukken en de beste natuurlijke ingrediënten om je rituelen en levensstijl in de nacht te vormen.

Oliën die zorgvuldig zijn geselecteerd op hun veiligheid en kwaliteit van over de hele wereld.

Onze aroma-oliën worden in eigen huis gemengd om hun functies en voordelen te verbeteren van de 100% natuurlijke etherische oliën gewonnen uit bloemen, bladeren, bomen en fruit.

Voor elk ingrediënt zoeken we de wereld af naar het beste productiegebied en doen we nooit concessies aan kwaliteit.

Terwijl we rekening houden met de vele functies, aantrekkingskracht en individualiteiten die de natuurlijke geuren bezitten, streven we naar perfectie in onze mengmethode.