Geurbeleving: de wondere wereld van geur  

Steeds meer mensen worden zich bewust van de positieve invloed die geuren op ons hebben. We gebruiken geur als mooimaker in de vorm van parfum, tijdens het schoonmaken maar ook als sfeermaker in huis. Maar stel je eens voor dat je geur gebruikt alsof het een fotoboek is. Via verschillende geuren blader je door je herinneringen.

Een ruimte creëren door functionaliteit en de designbaarheid van geuren

Aroma Space Design is het ontwerp van hoogwaardige geurruimtes met natuurlijke aroma’s die passen bij de behoeften, het imago en de stijl, rekening houdend met de effecten op de geest, het lichaam en het milieu.
Een breed scala aan ideeën is mogelijk, van ruimtes die gespecialiseerd zijn in functionaliteit die de inherente natuurlijke componenten van aroma’s maximaliseren, voor degenen die gespecialiseerd zijn in design door het interieur of het beeld van de geur te matchen.

Sourcing Story

Het streven naar kwaliteit en traceerbaarheid Etherische olie-ingrediënten wereldwijd verkregen

@ aroma’s etherische oliemengsels zijn gemaakt van 100% puur natuurlijke materialen die worden gewonnen uit de bloemen, bladeren, bomen en vruchten van verschillende planten. We zoeken uitstekende productiecentra over de hele wereld voor elk ingrediënt, en we sluiten nooit compromissen op het gebied van kwaliteit. Bovendien zijn we buitengewoon bedreven in het mengen op basis van de vele functies, aantrekkelijkheid en individualiteit die elke geur biedt.

 

Bij de sourcing bezoeken onze ervaren geurontwerpers zelf de productieruimtes om constant de veiligheid en kwaliteit van de etherische olie te controleren. We gebruiken transparante flessen voor onze producten en we beheren ze per productielot. Bij het streven naar traceerbaarheid werken we aan het verhogen van het aandeel biologisch gecertificeerde olie. We zijn toegewijd aan kwaliteitscontrole om te voldoen aan de normen van IFRA, een internationale organisatie die vrijwillige voorschriften heeft opgesteld voor de veiligheid van geuren.

Etherische olie bladeren

Toewijding aan ingrediënten van etherische oliën

Aroma is een rijke overvloed en hulpbron uit de natuur. We zullen ons blijven richten op de natuur met verantwoorde sourcing, zodat u jarenlang van natuurlijke geuren kunt genieten.

Compromisloos Operations Management

We kopen essentiële olie-ingrediënten uit productiegebieden over de hele wereld en voeren een grondige kwaliteitscontrole en productinspecties uit. Op basis van ervaring beheren we de werking door de geleverde ingrediënten binnen het aromarecept aan te passen aan de kenmerken en omstandigheden van elke essentiële olie.

Samenwerken met producenten over de hele wereld

Om de traceerbaarheid van de kwaliteit te verbeteren, “visualiseren” we ingrediënten grondig van de plaats van productie tot productie en distributie. Onze geurontwerpers bezoeken regelmatig de productielocaties om de kwaliteit en veiligheid te controleren.

Betrouwbare mengmethode

De verfijnde mengmethode van onze geurontwerpers wordt ondersteund door jarenlange prestaties en ervaring. Bij het maken van onze melanges wordt rekening gehouden met de functionaliteit en het ontwerp van elke etherische olie.

originele aroma-olie

Een unieke geur

Originele aroma-oliën zijn geuren die speciaal voor individuele klanten zijn gemaakt.
Dit kleurt niet alleen een ruimte met aroma, maar creëert ook diverse mogelijkheden zoals het verbinden van latente emoties en herinneringen en het ontwikkelen van originele producten.

De kracht van geuren

Het moment dat een klant uw bedrijf binnenkomt, zal hij of zij binnen 30 seconden een indruk en mening vormen over uw bedrijf. Naast een mooie en schone inrichting kan geur hierin zeker beïnvloeden. Geur kan ook de concentratiespanne verhogen van uw collega’s of eindgebruikers van uw kantooromgeving. Tevens werkt geurbeleving positief op de sfeer.

Ontdek meer

Etherische Oliën

@Aroma etherische oliën zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten

Geursystemen

De professionele diffusers van @ aroma maken het mogelijk om hoogwaardige ruimtes te creëren voor verschillende situaties en locaties

Contact

Voor advies bij het vinden van een geursysteem, dat een groot genoeg bereik heeft en kan opereren in de juiste omstandigheden bieden wij u hulp!

Geurmarketing

Geurmarketing is het gebruik van een aangenaam aroma om het merkimago van uw bedrijf te versterken