Geurbeleving

Geurbeleving door de geuren die je hier ruikt als je doorheen loopt.

Geurbeleving: de wondere wereld van geur  

Steeds meer mensen worden zich bewust van de positieve invloed die geuren op ons hebben. We gebruiken geur als mooimaker in de vorm van parfum, tijdens het schoonmaken maar ook als sfeermaker in huis. Maar stel je eens voor dat je geur gebruikt alsof het een fotoboek is. Via verschillende geuren blader je door je herinneringen.

Kamille is een zoete, fruitige etherische olie die het gevoel van ontspanning brengt en een goede nachtrust

Een ruimte creëren door functionaliteit en de designbaarheid van geuren

Aroma Space Design is het ontwerp van hoogwaardige geurruimtes met natuurlijke aroma’s die passen bij de behoeften, het imago en de stijl, rekening houdend met de effecten op de geest, het lichaam en het milieu.
Een breed scala aan ideeën is mogelijk, van ruimtes die gespecialiseerd zijn in functionaliteit die de inherente natuurlijke componenten van aroma’s maximaliseren, voor degenen die gespecialiseerd zijn in design door het interieur of het beeld van de geur te matchen.

Lavendel is een milde, aangename, bloemige kruidengeur die effectief is voor ontspanning en vredige slaap
Geurmarketing en geurbelving in een foto, hier zie je verschilende soorten geuren in een tube.

originele aroma-olie

Een unieke geur

Originele aroma-oliën zijn geuren die speciaal voor individuele klanten zijn gemaakt.
Dit kleurt niet alleen een ruimte met aroma, maar creëert ook diverse mogelijkheden zoals het verbinden van latente emoties en herinneringen en het ontwikkelen van originele producten.

De kracht van geuren

Het moment dat een klant uw bedrijf binnenkomt, zal hij of zij binnen 30 seconden een indruk en mening vormen over uw bedrijf. Naast een mooie en schone inrichting kan geur hierin zeker beïnvloeden. Geur kan ook de concentratiespanne verhogen van uw collega’s of eindgebruikers van uw kantooromgeving. Tevens werkt geurbeleving positief op de sfeer.