Gezondheidszorg

Antibacterieel

Verspreiding van antibacteriële producten in medische omgevingen kan de risico’s van infecties door bacteriën in de lucht minimaliseren.

Kalmerende zenuwen

Ontspan patiënten en creëer een positieve indruk door wachtkamers en spreekkamers een geur toe te voegen.

Verbeter de patiëntervaring

Uw medische praktijk ruiken

Het gebruik van geur in de gezondheidszorg wordt algemeen erkend vanwege het vermogen om het gevoel van patiënten te verbeteren. Resultaten tonen aan dat bepaalde geuren patiënten en bezoekers kunnen ontspannen en een positievere omgeving kunnen creëren. Tandheelkundige klinieken, ziekenhuizen en wachtkamers creëren vaak gevoelens van angst en stress. Of u nu een patiënt of bezoeker bent, de geur van agressieve schoonmaakmiddelen en sterilisatie kan bijdragen aan een negatieve ervaring. Om een ​​meer ontspannen omgeving voor patiënten en personeel te creëren, wenden medische klinieken zich tot de krachtigste van alle menselijke zintuigen: geur.

Revitaliseer de lucht

Het verspreiden van een rustgevende geur, zoals lavendel of eucalyptus, kan gevoelens van kalmte en ontspanning opwekken, waardoor patiënten en bezoekers van de wachtkamer niet overspoeld worden met angst en stress. In kinderpraktijken kan het gebruik van kindvriendelijke geuren die fruitig en zoet zijn, jongere patiënten op hun gemak stellen. Voor ouderenzorginstellingen kan @Aroma geurstrategieën implementeren die huurders herinneren aan dierbare herinneringen of de eetlust stimuleren voorafgaand aan de maaltijd met een reeks heerlijke voedselgeuren. 

Omgevingsgeur heeft een positief effect op de perceptie van de patiënt van servicekwaliteit, reinheid en persoonlijk welzijn. Een geurende omgeving helpt patiënten zich gelukkig en ontspannen te voelen. Om een stap verder te gaan en de 100% etherische oliën van @Aroma te gebruiken om de lucht te revitaliseren met natuurlijke antibacteriële eigenschappen die de verspreiding van bacteriën in de lucht bestrijden.

Ontwerp een unieke geur die uw merkidentiteit versterkt.

Geurdesign kan voor u een op maat gemaakte geur samenstellen, die aan al uw wensen voldoet.  Begroet uw gasten met uw eigen geur en creëer de eerste beleving die u wilt dat een klant van u heeft. Bedrijfsgeur is een belangrijk onderdeel van de merkidentiteit. Met deze unieke geur houden klanten een levendige en gedenkwaardige indruk van jou, aangezien de geur veel langer in de herinnering blijft dan de visuele indrukken.

Implementaties

Uguisudani Medical Examination Center

Creëer een ontspannende ruimte met een natuurlijke geur in een warme en rustige sfeer

Professionele geursystemen

@ aroma’s professionele geursystemen maken het mogelijk om hoogwaardige high-end ruimtes te creëren voor verschillende situaties en locaties. Zoals hotels, winkels, sauna’s, restaurants of andere zakelijke omgevingen. Wij implementeren geurmarketing met behulp van aroma’s om de verschillende functies van natuurlijke etherische oliën te maximaliseren specifiek voor uw ruimte. De modern vormgegeven geursystemen vormen de basis voor een optimale geurbeleving in uw werkomgeving.

Geursystemen voor wachtkamers

@Aromas ervaring is het combineren van meerdere zachtere indrukken en de beste natuurlijke ingrediënten om je rituelen en levensstijl in de nacht en overdag te vormen. Door de compacte en modern gevormde diffusers kunnen gasten een eigen geurbeleving op hun kamer creëren.