Retail

Gedenkwaardige ervaring

Ons reukvermogen is rechtstreeks verbonden met het deel van de hersenen dat verantwoordelijk is voor geheugen en emotie.

verkoop meer

Omgevingsgeur heeft de sterkste impact als het gaat om het verbeteren van consumentengedrag in termen van emotie, evaluatie, bereidheid om terug te keren naar een winkel en koopintentie.

Creëer een unieke winkelervaring door middel van geur.

Kenmerkende geuren die winkelervaringen verbeteren

Nu steeds meer shoppers zich tot online platforms wenden, is de winkelervaring in de winkel een cruciale kans om hun merk effectief uit te dragen en loyale klanten te koesteren. Wanneer shoppers fysieke winkels bezoeken, moet de merkervaring een onvergetelijke ervaring zijn. Retailers houden rekening met elk aspect van hun winkel: de indeling en aankleding, de muziek en de verlichting. Slimme retailers maken nu gebruik van het vijfde zintuig van hun klant: geur

In combinatie met andere marketingaanwijzingen kan geur de merkbinding vergroten, sterkere communicatie creëren en de merkloyaliteit vergroten. Op maat gemaakte kenmerkende geuren voor winkel- en modemerken zijn ontworpen om de algehele merkboodschap en -omgeving uit te drukken, de perceptie, emotie en verbinding met de doelgroep te versterken, waardoor ze een geïntegreerd en gedenkwaardig onderdeel worden van de algehele identiteit en merkcommunicatie van het merk.

In winkelomgevingen kunnen kaarsen gevaarlijk zijn en kunnen parfumsprays duur en inefficiënt zijn. Voor een gelijkmatig en consistent geurniveau in uw winkel, raden we de verspreiding van geur aan via onze “koude luchtverspreiding” -technologieën die kunnen worden geprogrammeerd om tijdens de openingstijden van de winkel vrij te geven.

Op maat gemaakte geuren voor mode en retailers

Door een geur aan uw winkel toe te voegen, wordt de ervaring van de klant verbeterd en wordt er op emotioneel niveau contact met hem / haar gelegd. Klanten blijven langer hangen in een geurwinkel en de ervaring blijft lang in hun gedachten nadat ze zijn vertrokken. Van catwalkshows en pop-upwinkels tot traditionele winkels, uw kenmerkende geur kan een concurrentievoordeel bieden.

Alles wat we zien, horen, aanraken en ruiken vormt een algemene perceptie van het merk. Al meerdere jaren werkt @Aroma met alles, van eenmalige boetiekdesigners tot wereldwijde winkelketens, om geurmarketingstrategieën te ontwikkelen die de klant dichter bij het merk brengen en levenslange merkadvocaten garanderen. Onze klanten maken gebruik van een breed scala aan retailsegmenten, waaronder mode, sieraden, technologie, accessoires, sportartikelen, meubels, winkelcentra en warenhuizen.

Ontwerp een unieke geur die uw merkidentiteit versterkt.

Geurdesign kan voor u een op maat gemaakte geur samenstellen, die aan al uw wensen voldoet.  Begroet uw gasten met uw eigen geur en creëer de eerste beleving die u wilt dat een klant van u heeft. Bedrijfsgeur is een belangrijk onderdeel van de merkidentiteit. Met deze unieke geur houden klanten een levendige en gedenkwaardige indruk van jou, aangezien de geur veel langer in de herinnering blijft dan de visuele indrukken.

Implementaties

Canon Digital House

Een seizoensgeur kleurt de showroom en geeft uw klanten een gevoel van vertrouwen. Door de verfijnde geur zullen klanten meer tijd spenderen in uw winkel.

SHIPS

Ervaar verschillende aroma’s die zijn aangepast aan hun begeleidende stijl om de juiste atmosfeer te creëren.

Professionele geursystemen

@ aroma’s professionele geursystemen maken het mogelijk om hoogwaardige high-end ruimtes te creëren voor verschillende situaties en locaties. Zoals hotels, winkels, sauna’s, restaurants of andere zakelijke omgevingen. Wij implementeren geurmarketing met behulp van aroma’s om de verschillende functies van natuurlijke etherische oliën te maximaliseren specifiek voor uw ruimte. De modern vormgegeven geursystemen vormen de basis voor een optimale geurbeleving in uw werkomgeving.

Geursystemen voor winkels

@Aromas ervaring is het combineren van meerdere zachtere indrukken en de beste natuurlijke ingrediënten om een ervaring te vormen. Door de compacte en modern gevormde diffusers kunnen gasten een eigen geurbeleving te creëren rond een enkel product in uw winkel om hier meer nadruk op te leggen.