Hotels en resorts

MerkHerkenning

Gasten zullen uw merk nog lang na hun verblijf herinneren aan de kenmerkende geur.

Klantenbinding

 Geur speelt in op de herkenning en emotie van de mens. Zo raken klanten vertrouwt met uw bedrijf.

Verleid gasten met geur bij uw volgende evenement.

Breng geur in uw hotel

Het gebruik van geur heeft de mogelijkheid om direct invloed uit te oefenen op hoe uw hotel wordt waargenomen en herinnerd. Het creëren van unieke gastervaringen is een belangrijke trend voor luxe hotels, boetieks en hotels met een lifestyle-merk. Vanaf het moment dat gasten arriveren, willen ze het gevoel hebben dat hun ervaring bijzonder is. Met een exclusieve, op maat gemaakte kenmerkende geur kunt u de perfecte sfeer creëren en een krachtige indruk maken bij gasten.

Uw omgeving en merk kunnen worden verbeterd door het gebruik van een kenmerkende geur in openbare ruimtes zoals lobby, lounge, vergaderruimten, spa, fitnesscentrum en meer. Horecamerken over de hele wereld gebruiken geur in hun voordeel, wetende dat een kenmerkende geur een echt blijvende indruk achterlaat op gasten, een die levendig blijft lang nadat hun verblijf voorbij is.

Creëer een echt krachtige band met uw gasten

Omdat ons reukvermogen direct is gekoppeld aan het deel van de hersenen dat verantwoordelijk is voor herinneringen en emoties, speelt geur een cruciale rol in hoe we dingen onthouden en ervaren. De juiste geur heeft de kracht om uw merkboodschap te versterken en op een uniek niveau contact te maken met uw gasten. Uit gegevens blijkt dat de kracht van geur loyaliteit stimuleert en dat gasten terugkeren naar uw hotel.

Scherpe hoteliers kennen de kracht van een merkgeur. @Aroma heeft kenmerkende geuren gecreëerd voor toonaangevende hotels en resorts, waaronder The Prince Akatoki, Hyatt Centric Ginza Tokyo and Palace Hotel Tokyo en meer. Met meerdere @Aroma professionele diffusersystemen beschikbaar, waaronder zowel stand-alone als HVAC-aangesloten units, is het toevoegen van een geur aan uw hotel nog nooit zo eenvoudig geweest.

Laat uw gasten kiezen

Door welzijn en personalisatie te combineren, is onze door de gast bediende geurverspreider in de kamer de perfecte extra luxe voorziening voor suites en penthouses, waardoor gasten kunnen genieten van een gepersonaliseerde geurselectie. 

Hiervoor zijn de persoonlijke geursystemen van @Aroma uitstekend geschikt, aangezien deze klein in formaat zijn en makkelijk overal te plaatsen. 

Daarbij zijn de meeste diffusers voor thuis van @Aroma in gebruik te nemen zonder elektriciteit of water.

Ontwerp een unieke geur die uw merkidentiteit versterkt.

Geurdesign kan voor u een op maat gemaakte geur samenstellen, die aan al uw wensen voldoet.  Begroet uw gasten met uw eigen geur en creëer de eerste beleving die u wilt dat een klant van u heeft. Bedrijfsgeur is een belangrijk onderdeel van de merkidentiteit. Met deze unieke geur houden klanten een levendige en gedenkwaardige indruk van jou, aangezien de geur veel langer in de herinnering blijft dan de visuele indrukken.

Implementaties

The Prince Akatoki

@Aroma's geurontwerpers hebben een unieke kenmerkende geur gecreëerd die de warmte, rust en Japans-minimalistische elegantie van het prachtige Prince Akatoki Hotel in hartje Londen belichaamt.

Hyatt Centric Ginza Tokyo

Start uw avonturen vanuit het hart van Ginza- begin uw ontdekkingen bij de ingang van Hyatt Centric Ginza Tokyo met deze kenmerkende geur.

Professionele geursystemen

@ aroma’s professionele geursystemen maken het mogelijk om hoogwaardige high-end ruimtes te creëren voor verschillende situaties en locaties. Zoals hotels, winkels, sauna’s, restaurants of andere zakelijke omgevingen. Wij implementeren geurmarketing met behulp van aroma’s om de verschillende functies van natuurlijke etherische oliën te maximaliseren specifiek voor uw ruimte. De modern vormgegeven geursystemen vormen de basis voor een optimale geurbeleving in uw werkomgeving.

Geursystemen voor hotelkamers

@Aromas ervaring is het combineren van meerdere zachtere indrukken en de beste natuurlijke ingrediënten om je rituelen en levensstijl in de nacht en overdag te vormen. Door de compacte en modern gevormde diffusers kunnen gasten een eigen geurbeleving op hun kamer creëren.