> Hokkaido Mint

Hokkaido Mint

Een verfrissend en verfrissend kruidengeur

 

[Refresh]

 

Japanse munt wordt al sinds de oudheid voor verschillende doeleinden gebruikt, zoals medicijnen en voedsel. Het bevat 65% tot 80% menthol, het hoofdingrediënt, en de verfrissende geur die zich verspreidt door gewoon over de bladeren te wrijven, verfrist lichaam en geest en geeft een nostalgische indruk.

Achternaam: Labiatae
Extractieplaats: bladeren, stengels

Extractiemethode: stoomdestillatiemethode
Herkomst: Takinoe Town, Hokkaido

01 De trots van de stad die is beschermd

Takinoe Town ligt in het noordelijke deel van Okhotsk. In deze stad, gezegend met een overvloed aan natuur, kun je genieten van de geur van de vier seizoenen als een ‘geurdorp’ met de geur van het bos, de turfkersenbloesems die vanaf begin mei in volle bloei staan, en Hokkaido Mint, die prat gaat op de beste in Japan. ..
Sinds het einde van het Meiji-tijdperk wordt in Hokkaido overal in Okhotsk munt geteeld, maar de teelt is aan het afnemen door het verschijnen van synthetische geurstoffen en de liberalisering van de invoer na de oorlog. Met de sluiting van vele muntfabrieken is Takinoe Town nu goed voor 95% van de binnenlandse productie dankzij het enthousiasme en de inspanningen van de mensen. Tegenwoordig worden er activiteiten ondernomen om dit aan veel mensen als cultuur en symbool van de stad over te brengen en zijn er in de toekomst diverse mogelijkheden.

02 De enige variëteit ter wereld genaamd phantom

Er wordt gezegd dat er 100 soorten Japanse munt zijn, ook al zijn ze gecertificeerd als variëteit. Onder hen is “Hokkaido JM-23” een zeldzame variëteit die alleen wordt verbouwd op de boerderij die wordt gerund door Hiroshi Segawa van Takinoe Town in de wereld. Vroeger werd het door andere boeren geteeld, maar veel boeren hebben de teelt verlaten omdat het tijd en moeite kost in het productieproces omdat het pesticidevrije teelt is. De heer Segawa, de enige die dit ras blijft beschermen, is de vierde generatie boer die al bijna 90 jaar aan het boerenbedrijf is.
Het heeft wortel geschoten in dit land vanwege verschillende omstandigheden, zoals een gematigd temperatuurverschil tussen dag en nacht, bodemomgeving en vindingrijkheid van producenten, en de illusoire geur is nog steeds bewaard gebleven.

03 Destillatieproces waarbij boeren elkaar ondersteunen

De oogsttijd voor munt in Hokkaido is september. De bladeren worden gedroogd voordat ze worden gedestilleerd, maar deze variëteit gebruikt geen droger, en de bladeren en stengels worden direct aan de grond gehangen met behulp van een productiemethode genaamd “eilandstandaard”, en de bladeren en stengels worden langzaam gedroogd gedurende ongeveer 2 tot 3 uur. weken. Laat mij het doen. Als je het in een droger doet, worden de bladeren afgesneden en worden de delicate essentiële oliecomponenten vernietigd. Droog het daarom goed af en extraheer vervolgens de etherische olie in een grote destillatieoven. In Takinoe Town delen producenten een distillatiefaciliteit die wordt beheerd door JA Okhotsk Hamanasu, en tijdens deze periode waarin de extractiepieken zijn, wordt de distillatie in samenwerking met elkaar uitgevoerd. Slechts 8 kg etherische olie kan worden verkregen uit ongeveer 800 kg bladeren. De gevoelens van de producenten worden gecondenseerd in deze kostbare olie.

04 Een geur die een verfrissend gevoel combineert met een zachte zoetheid

Hokkaido Mint is een combinatie van “Japanse munt” en Westerse pepermunt “Zwarte munt”. De bladeren zijn ovaal en als ze groeien, zijn de bloemen en stengels bleekpaars geverfd. In het muntveld voor het oogsten drijft een fascinerende, transparante geur overal rond, en je gezicht ontrafelt onbedoeld. Over het algemeen wordt munt soms gemeden omdat het een tandpasta-achtige geur heeft, maar het wordt gemengd tot een zachte en aangename geur door te profiteren van de zachte, verfrissende sensatie van Hokkaido-munt. Ik wil dat je de frisheid voelt alsof er een lichte wind door het land van Okhotsk waait.

De zoete, verfrissende sensatie van Hokkaido-munt stijgt op alsof deze door een zacht briesje wordt geblazen.

Japanese botanical air JB05 HOKKAIDO HAKKA. De zoete, verfrissende sensatie van Hokkaido-pepermunt stijgt op als een passerende zachte bries Ingrediënten: Hokkaido Hakka, Lavendel, Marjolein, Hinoki, Momiblad, etc. in bottle

De zoete, verfrissende sensatie van Hokkaido-munt stijgt op alsof deze door een zacht briesje wordt geblazen.