> Hida Sugi

Hida Sugi

Frisse houtachtige geur met een fruitige diepte

 

[Ontspannen en vernieuwen]

Japanse ceder is een in eigen land geteeld product in Japan. Als een boom die licht, zacht en gemakkelijk te verwerken is, wordt hij sinds de oudheid gewaardeerd als een belangrijk hout. De geur is zacht en verfrissend, maar heeft een uitgebalanceerde diepte waardoor je je nostalgisch en kalm voelt.

Achternaam: Cederfamilie
Gewonnen uit: takken, naalden

Extractiemethode: stoomcompressiedestillatie onder hoge druk (HPS) * Gepatenteerd
Oorsprong: Gifu / Hida Takayama

01 Nature's Blessings of Hida Forest

Hida Takayama in de prefectuur Gifu ligt bijna in het midden van de Japanse archipel en heeft een unieke topografie met bergen in het oosten en westen en rivieren en canyons in het noorden en zuiden. Activiteiten zoals het bevorderen van uitdunning en revitalisering van bossen zijn zeer actief.
Hida Sugi is een ceder die is betrokken bij een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder huizen, boten en kuipen. De wetenschappelijke naam voor de plant omvat “Japan” (wetenschappelijke naam: Cryptomeria japonica). Om die reden is het een plant die Japanse mensen nostalgie en vertrouwdheid bezorgt, en er is een verlangen om het te koesteren.

02 Revitalisering van bosbouw met stadssubsidie

Lokale NPO’s en lokale bedrijven ondernemen activiteiten om de ruige bossen te beschermen zonder te snoeien of uit te dunnen.
Logistiek van overtollige materialen is een bottleneck in de bosbouw. Met de steun van de subsidie ​​van Takayama City kunnen omgehakte bomen bij een houthandel worden achtergelaten om door stadsvrachtwagens te worden opgehaald. De vrachtwagens patrouilleren in de houtstations en transporteren het hout uit het bos en ondersteunen zo het bosbouwproces.
Door gebruik te maken van de stadssubsidie ​​kunnen lokale vrijwilligers gemakkelijk deelnemen, bossen laten groeien, bomen kappen en bomen gebruiken om de natuurlijke omgeving te beschermen. Deze cyclus houdt de bossen levend en bloeiend. Er wordt gezegd dat goed onderhouden bossen met fel licht modderstromen helpen voorkomen en hooikoorts verminderen.

03 Extractie van etherische olie met behulp van originele technologie

Het kappen van een volgroeide Sugi Hida is een moeilijke taak. Daarna wordt de Sugi Hida ter plaatse verdeeld in hout en takken. Het hout wordt gebruikt voor meubels en de resterende takken en naalden worden fijngehakt voor oliewinning. Alle onderdelen van de Hida Sugi worden gebruikt.
Hida Sugi etherische olie wordt gewonnen met behulp van een unieke gepatenteerde fabricagemethode waarbij het materiaal wordt geëxtraheerd onder hoge druk stoom. De extractie-efficiëntie is hoger dan die van de gebruikelijke methode, en verbindingen met een hoog kookpunt kunnen worden gedestilleerd.

04 Evenwichtige, verfrissende en rijke geur

De geur van Hida Sugi is erg verfrissend, maar je kunt de zoete en zachte geur ook voelen als een slokje whisky, gerijpt in een vat. Verfrissend en ontspannend, net als de frisse geur van een tak, heeft het een uitgebalanceerde geur die verschillende natuurlijke omgevingen heeft doorstaan. De geur van Hida Sugi wordt zelfs nog meer versterkt wanneer ze wordt gemengd, waardoor de combinatie van fruitigheid en frisheid wordt benadrukt. De geur doet denken aan een wandeling door een bos. De geur richt zich op het centreren van je geest en ziel en zorgt voor verfrissing.

JB06 Hida Sugi 10ml

Frisse houtachtige geur met een fruitige diepte

jAPENSE BOTANICAL AIR jb006 hida sugi . 飛 騨 杉 De diepe indruk van de fruitigheid en frisheid van Hida-ceder huwden samen in deze prachtige houten geur Ingrediënten: Hida sugi, cederhout, den, jeneverbes, rozemarijn, etc. IN BOTTLE

JB06 Hida Sugi 10ml

Frisse houtachtige geur met een fruitige diepte