Japanese air

De Japanese Air is een collectie geïnspireerd op de oneindige diepte en schoonheid van de Japanse natuur en cultuur.

Deze collectie is ontworpen voor bepaalde tijden en situaties in uw dagelijkse routine, met geuren die specifiek zijn gemengd om op elk van die momenten te richten. Of u nu wakker wordt, werkt, rust of slaapt, deze natuurlijke geuren zullen uw dagelijkse leven verrijken.

Japanse botanical air (JB01-07)

Een mix van oliën van historisch gekoesterde Japanse planten. Elke unieke blend weerspiegelt het klimaat en de omgeving van de gewoonte waar de planten groeien. Wordt met elke geur weggevoerd naar het landelijke Japan.

Japanese Design Air (JD01-08)
 
Acht gemengde essentiële oliën die individueel zijn ontworpen om een ​​Japanse esthetiek over te brengen, uitgedrukt in woorden als ‘MIYABI’ (gratie) en ‘IKI’ (chic). Deze delicate geuren bevatten planten die lang gekoesterd werden door de Japanners.

Ontdek meer

Etherische Oliën

@Aroma etherische oliën zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten

Geursystemen

De professionele diffusers van @ aroma maken het mogelijk om hoogwaardige ruimtes te creëren voor verschillende situaties en locaties

Contact

Voor advies bij het vinden van een geursysteem, dat een groot genoeg bereik heeft en kan opereren in de juiste omstandigheden bieden wij u hulp!

Geurmarketing

Geurmarketing is het gebruik van een aangenaam aroma om het merkimago van uw bedrijf te versterken