ALL IN ONE TYPE 145 S/W

Deze diffuser helpt ruimtes van hoge kwaliteit te creëren en het potentieel van etherische oliën te maximaliseren zonder warmte te gebruiken. Met de timer functie kunt u gedetailleerde instellingen voor elke dag van de week instellen, evenals verschillende niveaus van aroma concentratie op een bepaalde dag. Door gebruik te maken van een sproei methode die niet afhankelijk is van warmte of water, creëert het een hoogwaardige aroma ruimte die het maximale potentieel van etherische oliën vrijgeeft.

Het verfijnde aluminium frontpaneel past goed in elke ruimte. Het stijlvolle ontwerp is ontwikkeld door productontwerper Toshihiko Sakai. 

Deze professionele geursysteem all in one type 145S zwart helpt ruimtes van hoge kwaliteit te creëren en het potentieel van etherische oliën te maximaliseren zonder warmte te gebruiken. Met de timerfunctie kunt u gedetailleerde instellingen voor elke dag van de week instellen, evenals verschillende niveaus van aromaconcentratie op een bepaalde dag.

all in one type 145W

Professionele geurverspreider voor wandmontage

Dit is de all in one type 145W wit . Professionele geurverspreider voor wandmontage
wit
Dit is de professionele geursysteem all in one type 145W zwart . Professionele geurverspreider voor wandmontage
zwart

all in one type 145S

Draagbare professionele aromadispenser professionele diffusers

Deze professionele geursysteem all in one type 145S wit helpt ruimtes van hoge kwaliteit te creëren en het potentieel van etherische oliën te maximaliseren zonder warmte te gebruiken. Met de timerfunctie kunt u gedetailleerde instellingen voor elke dag van de week instellen, evenals verschillende niveaus van aroma concentratie op een bepaalde dag.
wit
Deze professionele geursysteem all in one type 145S zwart helpt ruimtes van hoge kwaliteit te creëren en het potentieel van etherische oliën te maximaliseren zonder warmte te gebruiken. Met de timerfunctie kunt u gedetailleerde instellingen voor elke dag van de week instellen, evenals verschillende niveaus van aromaconcentratie op een bepaalde dag.
zwart

Specs

145S –  B 382 mm x H 321 mm x D 130 mm (inclusief poten)

145W -B 382 mm x H 295 mm x D 96 mm

145S: ongeveer 7,2 kg (exclusief olie)

145 W: Ongeveer 7,1 kg (exclusief olie)

AC 100 – 240 V, 50 Hz / 60 Hz

Wit of zwart

150 m² / 1600ft² (diffusiegebied is afhankelijk van plafondhoogte en omgeving)

Concentratieaanpassing: Sproeiduur (sec.)

Pauzeduur (sec.)

WEKELIJKSE modus

TIMER modus

Perslucht

250ml of 450ml

Wissen

Ontwerp een unieke geur die uw merkidentiteit versterkt.

Geurdesign kan voor u een op maat gemaakte geur samenstellen, die aan al uw wensen voldoet.  Begroet uw gasten met uw eigen geur en creëer de eerste beleving die u wilt dat een klant van u heeft. Bedrijfsgeur is een belangrijk onderdeel van de merkidentiteit. Met deze unieke geur houden klanten een levendige en gedenkwaardige indruk van jou, aangezien de geur veel langer in de herinnering blijft dan de visuele indrukken.

@Aroma biedt professionele geursystemen aan om geur te verspreiden vanuit een commercieel oogpunt.

Creëer een nieuwe dimensie van ambience door geur toe te voegen. Dit stelt klanten op hun gemak en stimuleert de verkoop van uw producten. 

Disney was de eerste multinational die het belang van geurmarketing inzag. In Disneyworld wordt in alle winkels gebruik gemaakt van geuren die emoties oproepen. Het resultaat is een hoger besteed bedrag. Andere bekende voorbeelden van ketens die indruk maken met geurmarketing zijn Abercrombie & Fitch en Scotch & Soda. 

Ontdek meer

Etherische Oliën

@Aroma etherische oliën zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten

Geursystemen

De professionele diffusers van @ aroma maken het mogelijk om hoogwaardige ruimtes te creëren voor verschillende situaties en locaties

Geurmarketing

Geurmarketing is het gebruik van een aangenaam aroma om het merkimago van uw bedrijf te versterken