About the company

Geurdesign is een geurmarketingbureau opgericht in Rotterdam. Gedreven door een minimalistisch, verfijnd ontwerp en op maat gemaakte aroma’s ontwikkelen en implementeren we onvergetelijke geurervaringen door middel van omgevingsgeuren en op maat toegepaste geursystemen.

Wij zijn er trots samen te werken met @aroma, die ons voorziet van aroma-oliën gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Zo blijven zij kwaliteitscontroles implementeren die voldoen aan de internationale normen voor etherische oliën en geursystemen.

Wij geloven in het ontwerpen en ontwikkelen van high-end geuroplossingen voor luxe retail en prive-sfeerruimtes, welke zijn geoptimaliseerd voor een bepaald beeld en een bepaalde stijl met behulp van natuurlijke etherische oliën, waarbij ook rekening wordt gehouden met de impact op het lichaam, de geest en het milieu.

Het ontwikkelen en delen van ruimtes die gericht zijn op het betrekken van alle zintuigen, maakt het mogelijk om een meer intuïtieve sensorische branding te bereiken, dan die welke alleen gericht zijn op de zintuigen van zicht en geluid. Zo creëert u bij ons een geursignatuur die uw klanten blijven onthouden.

Ontdek meer

Etherische Oliën

@Aroma etherische oliën zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten

Geursystemen

De professionele diffusers van @ aroma maken het mogelijk om hoogwaardige ruimtes te creëren voor verschillende situaties en locaties

Geurmarketing

Geurmarketing is het gebruik van een aangenaam aroma om het merkimago van uw bedrijf te versterken