Kantoorproductiviteit

Efficiëntie verhogen

De verspreiding van lavendel tijdens pauzes op het werk blijkt verslechtering van de werkprestaties te voorkomen.

Verbeterde omgeving

Geur creëert een positieve omgeving door stress te verminderen, vermoeidheid te verlichten, alertheid en prestatieniveaus te verbeteren.

Creeër een positieve werkomgeving met toevoeging van geur

Geur in kantoorruimtes

Gelukkige medewerkers werken harder en zijn productiever. Een positieve kantooromgeving is essentieel om ervoor te zorgen dat uw personeel niet bang is om maandagochtend te komen. Geur kan een commercieel kantoor of ruimte transformeren, een aangenamere omgeving creëren, de efficiëntie van medewerkers stimuleren en stress verminderen. 

Het toevoegen van de geur via het HVAC-systeem van uw kantoor is volledig discreet en ideaal voor de meeste grote commerciële en kantooromgevingen. Voor bedrijven die niet de hele kantoorruimte willen ruiken, maar gewoon een geweldige indruk willen maken bij potentiële klanten en bezoekers, is een entreegeur de perfecte oplossing. Onze stand-alone geurverspreiders kunnen in uw wachtkamer of lobby worden geplaatst om een aangename geur af te geven bij het betreden van uw bedrijf. De All In One Type en Select Type zijn strak en stijlvol, perfect voor elk interieur.

Verbeterde prestatie

Onderzoek toont aan dat mensen die in geurruimten werken, blijk geven van een hogere zelfefficiëntie en eerder geneigd zijn om efficiënte werkstrategieën toe te passen. Studies hebben aangetoond dat typefouten aanzienlijk verminderen wanneer werknemers worden blootgesteld aan citroen- en lavendelgeuren, en dat betere prestaties in snelheid en nauwkeurigheid werden gevonden wanneer geuren zoals pepermunt werden verspreid. Tech- en creatieve bedrijven willen hun medewerkers inspireren en stimuleren, omdat ze begrijpen dat een inspirerende omgeving een direct effect kan hebben op de creativiteit van medewerkers. Chill-outzones, game rooms, dj-booths, artiestenruimtes en snackbars hebben allemaal het doel om de perfecte werkomgeving, balans en stemming te creëren. Omgevingsgeuren in deze creatieve ruimtes kunnen een ruimte onmiddellijk transformeren en de geest in staat stellen zich te concentreren, tot rust te komen of te stimuleren met geuren die zijn afgestemd op uw behoeften.

Ontwerp een unieke geur die uw merkidentiteit versterkt.

Geurdesign kan voor u een op maat gemaakte geur samenstellen, die aan al uw wensen voldoet.  Begroet uw gasten met uw eigen geur en creëer de eerste beleving die u wilt dat een klant van u heeft. Bedrijfsgeur is een belangrijk onderdeel van de merkidentiteit. Met deze unieke geur houden klanten een levendige en gedenkwaardige indruk van jou, aangezien de geur veel langer in de herinnering blijft dan de visuele indrukken.

Professionele geursystemen

@ aroma’s professionele geursystemen maken het mogelijk om hoogwaardige high-end ruimtes te creëren voor verschillende situaties en locaties. Zoals hotels, winkels, sauna’s, restaurants of andere zakelijke omgevingen. Wij implementeren geurmarketing met behulp van aroma’s om de verschillende functies van natuurlijke etherische oliën te maximaliseren specifiek voor uw ruimte. De modern vormgegeven geursystemen vormen de basis voor een optimale geurbeleving in uw werkomgeving.

Geursystemen voor kantoorruimtes

@Aromas ervaring is het combineren van meerdere zachtere indrukken en de beste natuurlijke ingrediënten om je rituelen en levensstijl in de nacht en overdag te vormen. Door de compacte en modern gevormde diffusers kunnen gasten een eigen geurbeleving op hun kamer creëren.