Geursystemen voor thuis

Goede aroma’s maken van je huis een thuis! @Aroma uit Japan presenteert een uniek perspectief op essentiële oliën door middel van hun complexe mengsels die speciaal zijn ontworpen om ruimtes, stemmingen en percepties te beïnvloeden. Een directe reactie op geuren gebeurt het meest effectief door pure essenties afgeleid van natuurlijke botanica.

Deze geursystemen zijn gemaakt voor de huiselijke ruimte of de klein tot middelgrote kantoor ruimte. Door de kleine omvang en het moderne design passen deze diffusers met gemak in elk huis of zakelijk interieur.

@Aromas ervaring is het combineren van meerdere zachtere indrukken en de beste natuurlijke ingrediënten om je rituelen en levensstijl in de nacht en overdag te vormen. @Aroma’s modern gevormde design geurverstuivers vormen de definitie van een nieuwe cultuur.  Deze geursystemen zijn een aanvulling op het uitgebreide geurbereik van @Aroma.
De doelstelling blijft hetzelfde: Het leveren van een geur door ontwerp, technologie en luxe, uiteraard in harmonie met het bewustzijn.