Etherische Oliën

 

Mensen nemen al duizenden jaren natuurlijke geuren in hun leven op.

Natuurlijke geuren zijn een onmisbaar onderdeel van ons leven. Ze sijpelen de psyche binnen, net als landschappen en muziek, aangename kleurruimten, en blijven in onze herinneringen.

@Aroma etherische oliën zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, ze waarderen de intrinsieke kwaliteiten van natuurlijke geuren, halen hun latente krachten naar boven en gebruiken ze om onze leefruimtes aangenamer en aantrekkelijker te maken.

@Aroma’s oliën worden in eigen huis gemengd om hun functies en voordelen te verbeteren. Deze  worden gewonnen uit bloemen, bladeren, bomen en fruit en op Japanse wijze verwerkt. Voor elk ingrediënt wordt de hele wereld afgezocht naar het beste productiegebied en doen ze nooit concessies aan kwaliteit. 

Terwijl @Aroma rekening houdt met de vele functies, aantrekkingskracht en individualiteiten die de natuurlijke geuren bezitten, streven ze naar perfectie in hun mengmethode.

Verschillende etherische oliën van AT-AROMA uitgezet in voordelen

De Botanische Air serie maakt het eenvoudig om de kracht van de natuurlijke geuren gewonnen uit planten te ervaren.

De Clean Air serie richt zich op de functies van natuurlijke geuren om de lucht schoon en fris te houden.

De Design Air serie stelt gebruikers in staat om unieke natuurlijke geuren te selecteren voor specifieke interieurs, thema’s en kleuren passen.

De Supplement Air serie maakt gebruik van de voordelen van natuurlijke geuren om aan de behoeften van het moment te voldoen.

Een collectie geïnspireerd op de oneindige diepte en schoonheid van de Japanse natuur en cultuur. De serie Japanese Botanical Air is voornamelijk gemaakt van planten die in Japan zijn geoogst. De Japanese Design Air serie richt zich op gevoelens die zijn ontleend aan Japanse landschappen en klassieke motieven.

blog

Geurmarketing is het gebruik van een aangenaam aroma om het merkimago van uw bedrijf te versterken, de klantervaring te verbeteren en de verkoop te verhogen.
geurmarketing

Geurmarketing in hotels

Meer dan ooit richten hotels zich nu op het creëren van een complete ervaring voor hun gasten, met aandacht voor elk detail en niet alleen voor de gebruikelijke aspecten van design en service. De geur van de verschillende ruimtes van hun hotel is een van de belangrijkste kwesties die hoteleigenaren bezighouden, omdat het een positieve of een negatieve indruk kan wekken.

Lees verder »

Ontdek meer

Etherische Oliën

@Aroma etherische oliën zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten

Geursystemen

De professionele diffusers van @ aroma maken het mogelijk om hoogwaardige ruimtes te creëren voor verschillende situaties en locaties

Contact

Voor advies bij het vinden van een geursysteem, dat een groot genoeg bereik heeft en kan opereren in de juiste omstandigheden bieden wij u hulp!

Geurmarketing

Geurmarketing is het gebruik van een aangenaam aroma om het merkimago van uw bedrijf te versterken