Essentiële olie

Mensen nemen al duizenden jaren natuurlijke geuren in hun leven op.

Natuurlijke geuren zijn een onmisbaar onderdeel van ons leven. Ze sijpelen de psyche binnen, net als landschappen en muziek, aangename kleurruimten, en blijven in onze herinneringen.

@Aroma etherische oliën zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, ze waarderen de intrinsieke kwaliteiten van natuurlijke geuren, halen hun latente krachten naar boven en gebruiken ze om onze leefruimtes aangenamer en aantrekkelijker te maken.

@Aroma’s oliën worden in eigen huis gemengd om hun functies en voordelen te verbeteren. Deze  worden gewonnen uit bloemen, bladeren, bomen en fruit en op Japanse wijze verwerkt. Voor elk ingrediënt wordt de hele wereld afgezocht naar het beste productiegebied en doen ze nooit concessies aan kwaliteit. 

Terwijl @Aroma rekening houdt met de vele functies, aantrekkingskracht en individualiteiten die de natuurlijke geuren bezitten, streven ze naar perfectie in hun mengmethode.

Verschillende etherische oliën van AT-AROMA uitgezet in voordelen

Geuradvies op maat

Wij bieden u de gehele collectie van @Aroma aan op onze site, deze etherische oliën zijn te gebruiken in combinatie één van de diverse geursystemen voor thuis of zakelijke geurinstallaties, afhankelijk van de grootte van uw ruimte. 

Samen bepalen we welk geursysteem en aroma voor u het meest geschikt is. Wij denken graag met u mee hoe u in uw situatie optimaal gebruik kunt maken van geurmarketing.

 

Geurbeleving met GEURDESIGN

Voor meer informatie over het creëren van een geurbeleving in uw huis of professionele omgeving, zoals hotels, restaurants, ziekenhuizen en sauna’s kunt u op onderstaande pagina meer lezen.

 

100% natuurlijke ingrediënten van AT-AROMA om de ideale deurbeleving te maken
De Botanische Air serie maakt het eenvoudig om de kracht van de natuurlijke geuren gewonnen uit planten te ervaren.
De Clean Air serie richt zich op de functies van natuurlijke geuren om de lucht schoon en fris te houden.
De Design Air serie stelt gebruikers in staat om unieke natuurlijke geuren te selecteren voor specifieke interieurs, thema’s en kleuren passen.
De Supplement Air serie maakt gebruik van de voordelen van natuurlijke geuren om aan de behoeften van het moment te voldoen.
Een collectie geïnspireerd op de oneindige diepte en schoonheid van de Japanse natuur en cultuur. De serie Japanese Botanical Air is voornamelijk gemaakt van planten die in Japan zijn geoogst. De Japanese Design Air serie richt zich op gevoelens die zijn ontleend aan Japanse landschappen en klassieke motieven.