Signature scent

Ontwerp een eigen signature scent voor jouw bedrijf

Originele aroma-oliën hebben een unieke combinatie van geuren die uitsluitend voor de klant zijn samengesteld. Dit kleurt niet alleen een ruimte met aroma, maar creëert ook diverse mogelijkheden zoals het verbinden van latente emoties en herinneringen en het ontwikkelen van originele producten. Zo kan een plan opgesteld voor geurmarketing waarin de signature scent van een bedrijf meegenomen wordt.

Er zijn zowel volledig op bestelling gemaakte oliën, die aroma-experts (ook wel ‘Aroma Space Designers’ genoemd) voorstellen voor individuele klanten, als zelf-gemengde oliën, die met behulp van de Aroma Oil Blender de keuze in jouw handen legt.

Ontwikkelingsproces

Rekening houdend met verschillende omstandigheden en behoeften, zoals het merkimago,  het doel en de ruimte, creëren Aroma Space Designers originele aroma-oliën in overeenstemming met het voorgeschreven concept. Het volgende voorbeeld is van een algemeen geval. Vereiste tijd en details zijn afhankelijk van de specifieke volgorde. Neem contact op met Geurdesign voor details.

Voorbereidende vergadering

Het doel en concept worden besproken met de klant en een geurplan wordt opgesteld

Scent proposal

Een eerste batch van voorbeeldgeuren, die passen bij de wensen van de klant,  worden ontwikkeld

Perfectioneer signature scent

Na het testen van de voorbeeldgeuren kunnen aanpassingen gemaakt worden om de perfecte aansluiting te verkrijgen tussen bedrijf en signature scent

Verificatie

Verificatie van de signature scent door de klant

Een eigen signature scent

Uw signature scent is klaar voor gebruikt en kan toegepast worden om het merkimago te versterken en het klantvertrouwen te vergroten.

Ervaren Aroma Space Designers
creëren originele natuurlijke geuren.
Ervaren Aroma Space Designers
creëren originele natuurlijke geuren.

Belang van een signature scent in uw bedrijf

Geurmarketing is het gebruik van een aangenaam aroma om het merkimago van uw bedrijf te versterken, de klantervaring te verbeteren en de verkoop te verhogen.

Begroet uw gasten met uw eigen geur, creëer de eerste beleving die u wilt dat de klant van u heeft. Bedrijfsgeur is een belangrijk onderdeel van uw merkidentiteit. Met deze geur houden uw klanten een levendige en gedenkwaardige indruk van jou, aangezien de geur veel langer in de herinnering blijft dan de visuele indrukken.

Geurmarketing is inzetbaar in verschillende branches, waaronder retailers, restaurants, hotels, luchtvaartmaatschappijen en nog veel meer.

100% natuurlijke ingrediënten van AT-AROMA om de ideale deurbeleving te maken

Meng jouw eigen etherische olie

Aroma Oil Blender is een WEB-service die het mogelijk maakt om via smartphone of computer een gewenste natuurlijke geur te creëren. Gebruikers creëren hun eigen originele aroma-olie door aroma’s en mixen te selecteren uit twaalf natuurlijke aroma’s.*

* De Aroma Oil Blender is gemaakt door @Aroma USA. Geurdesign kan ook niet de samengestelde geur naar u opsturen, deze online tool bieden wij alleen aan om een eerste impressie te geven van de mogelijkheden tijdens het samenstellen van een original signature scent. 

Signature scent aanvragen