Luchthavenlounges

Ontspannende omgeving

Geur vermindert stress en angst in wachtkamers voor die nerveuze reizigers.

Gevoel voor luxe

Geur toevoegen aan ruimtes zoals zakelijke en eersteklas lounges voegt waarde en prestige toe aan de klantervaring.

Geuren die ervoor zorgen dat passagiers ontspannen en verfrist aankomen.

Geuroplossingen voor luchtvaartmaatschappijen

Geur in de transportsector begon al in 1959 toen de Parijse metro de geur van anjer in hun treinen introduceerde om het comfort en het welzijn van de passagiers te vergroten. Tegenwoordig is geur steeds belangrijker geworden voor veel luchtvaartmaatschappijen en andere reisorganisaties, omdat ze de waarde van klantloyaliteit en naamsbekendheid begrijpen. Of het nu uw doel is om uw merk een extra gevoel van luxe te geven, een rustgevende omgeving te creëren voor angstige en gestreste reizigers, of om een ​​schone, hygiënische en uitnodigende ruimte voor passagiers te promoten, geur kan de oplossing bieden.

Uw omgeving en merk kunnen worden verbeterd door het gebruik van een kenmerkende geur in openbare ruimtes zoals lobby, lounge, vergaderruimten, spa, fitnesscentrum en meer. Horecamerken over de hele wereld gebruiken geur in hun voordeel, wetende dat een kenmerkende geur een echt blijvende indruk achterlaat op gasten, een die levendig blijft lang nadat hun verblijf voorbij is.

Merkgerelateerde geuren

Geurmarketing is voor veel reisorganisaties een belangrijk onderdeel geworden van de merkstrategie.  Elke geur is specifiek ontworpen om merkidentificaties op te roepen en tegelijkertijd te mengen met de esthetiek van de omgeving. Het resultaat is een kenmerkende geur die de exacte emotie en ervaring overbrengt die deze merken aan hun klanten willen uitdrukken. 

Met de gepatenteerde geurverspreidingstechnologieën van  @Aroma (beschikbaar in zowel HVAC-aangesloten als plug & play-modellen), zijn we in staat om unieke geuroplossingen te bieden voor elke ruimte, zodat uw klanten een onvergetelijke multi-sensorische ervaring met uw merk hebben. 

@Aroma heeft alle soorten reisindustrieën geuren: vliegtuigen, luchthavenlounges, cruiseschepen, treinen en meer. Onderscheid uw merk van uw concurrenten en geef uw klanten de best mogelijke ervaring met de kracht van geur.

Ontwerp een unieke geur die uw merkidentiteit versterkt.

Geurdesign kan voor u een op maat gemaakte geur samenstellen, die aan al uw wensen voldoet.  Begroet uw gasten met uw eigen geur en creëer de eerste beleving die u wilt dat een klant van u heeft. Bedrijfsgeur is een belangrijk onderdeel van de merkidentiteit. Met deze unieke geur houden klanten een levendige en gedenkwaardige indruk van jou, aangezien de geur veel langer in de herinnering blijft dan de visuele indrukken.

Implementaties

ANA

ANA – All Nippon Airways neemt de kenmerkende geur op als onderdeel van hun merk en biedt een verscheidenheid aan diensten met betrekking tot hun geur.

Lufthansa

Lufthansa luchthavenlounges in Frankfurt, München en Boston introduceren een comfortabele en ontspannen sfeer door gebruik te maken van 100% natuurlijke etherische olie

Lexus - Airport Lounge

De nieuwe Lexus Lounge op Brussels Airport is uitgerust met @ aroma’s diffusersystemen. Geniet van uw verblijf met Lexus Signature 100% natuurlijke essentiële oliën.

Professionele geursystemen

@ aroma’s professionele geursystemen maken het mogelijk om hoogwaardige high-end ruimtes te creëren voor verschillende situaties en locaties. Zoals hotels, winkels, sauna’s, restaurants of andere zakelijke omgevingen. Wij implementeren geurmarketing met behulp van aroma’s om de verschillende functies van natuurlijke etherische oliën te maximaliseren specifiek voor uw ruimte. De modern vormgegeven geursystemen vormen de basis voor een optimale geurbeleving in uw werkomgeving.

Geursystemen voor thuis

@Aromas ervaring is het combineren van meerdere zachtere indrukken en de beste natuurlijke ingrediënten om je rituelen en levensstijl in de nacht en overdag te vormen. Door de compacte en modern gevormde diffusers kunnen gasten een eigen geurbeleving op hun kamer creëren.