Autodealer

Merk herkenning

Geurstof zorgt voor een unieke en blijvende indruk bij klanten en voegt waarde toe aan uw merk.

Langdurig verblijf

Een aangename geur zorgt ervoor dat klanten zich ontspannen en op hun gemak voelen, waardoor ze waarschijnlijk langer zullen browsen.

Automotive geuren die uw merkboodschap versterken en vastleggen.

Geurbeleving in uw autobedrijf

Automotive geuren die uw Of u nu autodealer of autofabrikant bent, uw doel is om uw merk effectief op de markt te brengen en de relatie met uw klanten te versterken. Leer, rubber, was en verf, autoshowrooms kunnen veel verschillende geuren hebben. Om ervoor te zorgen dat klanten de juiste indruk van uw merk krijgen, werkt @Aroma eraan om de reukvisie van uw merk vast te leggen. Door een omgevingsgeur toe te voegen die is gebaseerd op de identiteit van een merk, verdiept u de relatie met uw klanten, waardoor een sterkere, meer gedenkwaardige band ontstaat bij elk dealerbezoek. versterken en vastleggen.

Uw omgeving en merk kunnen worden verbeterd door het gebruik van een kenmerkende geur in openbare ruimtes zoals lobby, lounge, vergaderruimten, spa, fitnesscentrum en meer. Horecamerken over de hele wereld gebruiken geur in hun voordeel, wetende dat een kenmerkende geur een echt blijvende indruk achterlaat op gasten, een die levendig blijft lang nadat hun verblijf voorbij is.

Automobielgeuren die onvergetelijke merkervaringen creëren.

Het toevoegen van een unieke geur aan uw showroom zorgt voor een aangename en onvergetelijke ervaring voor gasten. Een aangename geur die door de ruimte wordt verspreid, kan autokopers helpen te ontspannen tijdens wat vaak een stressvolle ervaring kan zijn. @Aroma heeft samengewerkt met enkele van ‘s werelds grootste automerken om op maat gemaakte oplossingen te creëren, van autoshows, geuren voor in de auto tot geurende autoshowrooms.  Elke geur vertegenwoordigt op unieke wijze de waarden, de doelgroep, de geschiedenis en de toekomst van het merk; een unieke boodschap overbrengen aan hun klanten.

 

Ontwerp een unieke geur die uw merkidentiteit versterkt.

Geurdesign kan voor u een op maat gemaakte geur samenstellen, die aan al uw wensen voldoet.  Begroet uw gasten met uw eigen geur en creëer de eerste beleving die u wilt dat een klant van u heeft. Bedrijfsgeur is een belangrijk onderdeel van de merkidentiteit. Met deze unieke geur houden klanten een levendige en gedenkwaardige indruk van jou, aangezien de geur veel langer in de herinnering blijft dan de visuele indrukken.

Implementaties

VOLVO

De kenmerkende geur versterkt de ontspannen sfeer en zorgt voor een gedenkwaardig moment.

LEXUS

Lexus Signature Scents zijn ontworpen om hun gasten een verfrissende gastvrijheid te bieden en een verfijnde ambiance te creëren binnen de dealers.

Professionele geursystemen

@ aroma’s professionele geursystemen maken het mogelijk om hoogwaardige high-end ruimtes te creëren voor verschillende situaties en locaties. Zoals hotels, winkels, sauna’s, restaurants of andere zakelijke omgevingen. Wij implementeren geurmarketing met behulp van aroma’s om de verschillende functies van natuurlijke etherische oliën te maximaliseren specifiek voor uw ruimte. De modern vormgegeven geursystemen vormen de basis voor een optimale geurbeleving in uw werkomgeving.

Geursystemen voor thuis

@Aromas ervaring is het combineren van meerdere zachtere indrukken en de beste natuurlijke ingrediënten om je rituelen en levensstijl in de nacht en overdag te vormen. Door de compacte en modern gevormde diffusers kunnen gasten een eigen geurbeleving op hun kamer creëren.