De geursystemen van @ aroma maken het mogelijk om hoogwaardige ruimtes te creëren voor verschillende situaties en locaties. De strak afgewerkte systemen werken zonder problemen in combinatie met de natuurlijk etherische oliën van @aroma.

De geursystemen zijn ontworpen om dagelijks te kunnen genieten van een fijne natuurlijke geur. Diffusers die passen bij de scène en stemming, van elektrische types met geavanceerde functies tot eenvoudige die de geur op natuurlijke wijze verspreiden. Aangename geuren passen, net als uw kleding en meubels, in uw levensstijl. De opwinding van het ontwerpen van uw ruimte met aroma begint hier.

@Aroma drie verschillende zakelijke omgevingen waarin de proffesionele geursystemen en diffusers zijn toegepast. All in one type en Select Type

RUIMTE

Creëer hoogwaardige Aroma Spaces die extra kracht geven aan het doel waarvoor een ruimte ingezet wordt en bij de wensen van de klant.

GASTVRIJHEID

Verwelkom uw klanten in een ruimte die zich toelegt op alle vijf zintuigen. U kunt zelfs verschillende aroma’s  samenstellen voor elk seizoen.

ONTWERP

Kies het aroma dat het beste bij je interieur past. Onze oliën helpen bij het creëren van diverse sfeerbelevingen.

BRAND

Biedt een gedenkwaardige ervaring voor mensen met de originele geur die uw merk symboliseert.

VERBETERING VAN HET MILLIEU

De antibacteriële effecten van natuurlijke aroma’s zorgen voor een frisse, zuivere en schone lucht.

VOOR UW PERSONEEL

Vestig een werkplek vol blije gezichten in een ruimte die verfrissend en ontspannend is.

@ aroma’s professionele geursystemen maken het mogelijk om hoogwaardige high-end ruimtes te creëren voor verschillende situaties en locaties, zoals hotels, winkels, sauna’s,  restaurants of andere zakelijke omgevingen. Wij implementeren geurarchitectuur met behulp van aroma’s om de verschillende functies van natuurlijke etherische oliën te maximaliseren specifiek voor uw ruimte. 

Deze professionele geursysteem all in one type 145S zwart helpt ruimtes van hoge kwaliteit te creëren en het potentieel van etherische oliën te maximaliseren zonder warmte te gebruiken. Met de timerfunctie kunt u gedetailleerde instellingen voor elke dag van de week instellen, evenals verschillende niveaus van aromaconcentratie op een bepaalde dag.

Goede aroma’s maken van je huis een thuis! @Aroma uit Japan presenteert een uniek perspectief op essentiële oliën door middel van hun complexe mengsels die speciaal zijn ontworpen om ruimtes, stemmingen en percepties te beïnvloeden. Een directe reactie op geuren gebeurt het meest effectief door pure essenties afgeleid van natuurlijke botanica.

De Geursystemen voor thuis, piezo diffuser solo persoonlijke geurdesign in zwarte uitvoering tegen witte achtergrond geplaatst

Ontdek meer

Etherische Oliën

@Aroma etherische oliën zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten

Geurmarketing

Geurmarketing is het gebruik van een aangenaam aroma om het merkimago van uw bedrijf te versterken

Winkel

De professionele diffusers van @ aroma maken het mogelijk om hoogwaardige ruimtes te creëren voor verschillende situaties en locaties