Evenementen

Geuren die een verhaal vertellen

@Aroma ontwerpt unieke kenmerkende geuren die het verhaal vertellen van een merk, product of individu.

Geurherinneringen

Een unieke kenmerkende geur kan herinneringen aan uw merk oproepen

Verleid gasten met geur bij uw volgende evenement.

Evenementen met geuren

Geur heeft de kracht om een evenement of speciale gelegenheid te transformeren en een werkelijk onvergetelijke ervaring te creëren. Van bedrijfsevenementen tot museumexposities, beurzen, tentoonstellingen en bruiloften, geur kan als geen ander medium de aandacht van uw publiek trekken. Een geurcabine op uw volgende beurs kan bezoekers verleiden om te stoppen en op te merken, wat nieuwsgierigheid opwekt en interactie met uw merk aanmoedigt. Bezoekers die de geur in verband met uw merk ervaren, vormen een blijvende herinnering aan uw bedrijf. Met de gepatenteerde koude lucht diffusietechnologie van @Aroma is het niet alleen mogelijk om geur toe te voegen aan de fysieke omgeving, maar ook om interactieve touchpoints te creëren. Deze interactieve exposities of displays kunnen een nieuwe intrigelaag aan uw bedrijf toevoegen. 

We bieden op maat gemaakte geuroplossingspakketten voor evenementen, afhankelijk van de behoeften van de klant. Er zijn volledige servicepakketten beschikbaar met advies over het ontwerp van de geurstandaard, de ontwikkeling van een kenmerkende geur en technische installatie voor een opstelling op maat. Ook beschikbaar is een korte termijn verhuur van onze gebruiksvriendelijke stand-alone diffusers voor zelfopstelling bij uw eigen stand of evenement. Stimuleer interactie met een geur die een specifiek thema, smaak of bestemming versterkt, of gebruik de geur van uw merk om een samenhangende geuridentiteitsstrategie op alle platforms te creëren. @Aroma is zeer ervaren in een breed scala aan locatie-omgevingen, zowel binnen als buiten, en kan een oplossing op maat maken die aan uw behoeften en budget voldoet.

 

Blijvende herinneringen

Geurige evenementen creëren een blijvende herinnering aan de associatie door geur.  @Aroma heeft kenmerkende geuren en geparfumeerde promotieartikelen ontworpen voor productlanceringen, bruiloften, feesten, rode tapijten en prijsuitreikingen, en creëert geuren die herinneringen oproepen aan die speciale tijd. Bij uitvoerende kunst of muzikale theatrale evenementen helpt het toevoegen van een geur aan uw show om het publiek volledig onder te dompelen in uw productie. Een betere kijkervaring leidt tot betere recensies. 

Uw omgeving en merk kunnen worden verbeterd door het gebruik van een kenmerkende geur in openbare ruimtes zoals lobby, lounge, vergaderruimten, spa, fitnesscentrum en meer. Horecamerken over de hele wereld gebruiken geur in hun voordeel, wetende dat een kenmerkende geur een echt blijvende indruk achterlaat op gasten, een die levendig blijft lang nadat hun verblijf voorbij is.

Ontwerp een unieke geur die uw merkidentiteit versterkt.

Geurdesign kan voor u een op maat gemaakte geur samenstellen, die aan al uw wensen voldoet.  Begroet uw gasten met uw eigen geur en creëer de eerste beleving die u wilt dat een klant van u heeft. Bedrijfsgeur is een belangrijk onderdeel van de merkidentiteit. Met deze unieke geur houden klanten een levendige en gedenkwaardige indruk van jou, aangezien de geur veel langer in de herinnering blijft dan de visuele indrukken.

Implementaties

Sony Square NYC

Sony Square NYC toont innovaties in producten, muziek, films en gaming. Geniet van de aromatische sfeer terwijl je in de nieuwste technologieën duikt.

Professionele geursystemen

@ aroma’s professionele geursystemen maken het mogelijk om hoogwaardige high-end ruimtes te creëren voor verschillende situaties en locaties. Zoals hotels, winkels, sauna’s, restaurants of andere zakelijke omgevingen. Wij implementeren geurmarketing met behulp van aroma’s om de verschillende functies van natuurlijke etherische oliën te maximaliseren specifiek voor uw ruimte. De modern vormgegeven geursystemen vormen de basis voor een optimale geurbeleving in uw werkomgeving.

Geursystemen voor thuis

@Aromas ervaring is het combineren van meerdere zachtere indrukken en de beste natuurlijke ingrediënten om je rituelen en levensstijl in de nacht en overdag te vormen. Door de compacte en modern gevormde diffusers kunnen gasten een eigen geurbeleving op hun kamer creëren.