Professionele geursystemen

Professionele geur diffuser All in One Type in de kleur wit geplaatst in zakelijke omgeving

Het ontwerpen van aroma’s met behulp van 100% natuurlijke etherische oliën

@ aroma’s professionele geursystemen maken het mogelijk om hoogwaardige high-end ruimtes te creëren voor verschillende situaties en locaties, zoals hotels, winkels, sauna’s,  restaurants of andere zakelijke omgevingen. Wij implementeren geurarchitectuur met behulp van aroma’s om de verschillende functies van natuurlijke etherische oliën te maximaliseren specifiek voor uw ruimte. De modern vormgegeven geursystemen vormen de basis voor een optimale geurbeleving in uw werkomgeving. Positioneer uw merk of omgeving met maatwerk geurmarketing.

@Aroma drie verschillende zakelijke omgevingen waarin de proffesionele geursystemen en diffusers zijn toegepast. All in one type en Select Type

Aroma space design” is een nieuwe benadering voor het creëren van een comfortabele ruimte waarbij de voordelen worden benut van lichaam, geest en omgeving door de combinatie van “aromatherapie” en “space design”.

Het is niet alleen bedoelt om een kamer een bepaalde geur te geven, afhankelijk van de behoeften van de klant, maar ook om situaties en interieurs aan te passen en het verbeteren van een comfortabele sfeer, net als achtergrondmuziek.

Professionele geurinstallatie verkrijgbaar als draagbaar model of wandinstallatie in 2 kleuren.

Een modern design welke helpt om hoogwaardige ruimten te creëren en het potentieel van essentiële oliën te maximaliseren zonder gebruik te maken van warmte.

Een diffuser niet alleen voor airconditioning, maar ook voor toepassing in speciale faciliteiten, zoals sauna’s. Door een spuitmethode te gebruiken die niet afhankelijk is van warmte of water, creëert het een hoogwaardige aromaruimte die het maximale potentieel van etherische oliën vrijgeeft.

Aroma branch

Voeg flair toe aan uw professionele ruimte met deze vaas met takken gemaakt van TOKONAME.

De takken verspreiden de geur zachtjes door de aroma-olie te absorberen en langzaam af te geven aan de ruimte.