Bundels met etherische oliën

Het vinden van een etherische olie, die bij uw huis of werk past, is al lastig genoeg. Zeker, als je daarbij ook weer een geursysteem moet vinden, die de geur en uw ruimte beide ten goede komt. 

Wij, van Geurdesign, begrijpen dat dit een lastige keuze is en dat u al snel de bomen niet meer door het bos kunt zien. Daarom hebben wij met onze expertise een aantal geuren en geursystemen gebundeld om samen te kopen om zo gemakkelijk een eerste indruk te krijgen van de veelzijdigheid die AT-AROMA je kan bieden. Ook is dit het ideale cadeautje voor de feestdagen.

Geuradvies op maat

Wij bieden u de gehele collectie van @Aroma aan op onze site, deze etherische oliën zijn te gebruiken in combinatie één van de diverse geursystemen voor thuis of zakelijke geurinstallaties, afhankelijk van de grootte van uw ruimte. 

Samen bepalen we welk geursysteem en aroma voor u het meest geschikt is. Wij denken graag met u mee hoe u in uw situatie optimaal gebruik kunt maken van geurmarketing.

 

Geurbeleving met GEURDESIGN

Voor meer informatie over het creëren van een geurbeleving in uw huis of professionele omgeving, zoals hotels, restaurants, ziekenhuizen en sauna’s kunt u op onderstaande pagina meer lezen.

 

100% natuurlijke ingrediënten van AT-AROMA om de ideale deurbeleving te maken