Japanese Bundels
Shop Now

Sourcing Story

@ aroma’s etherische oliemengsels zijn gemaakt van 100% puur natuurlijke materialen die worden gewonnen uit de bloemen, bladeren, bomen en vruchten van verschillende planten. We zoeken uitstekende productiecentra over de hele wereld voor elk ingrediënt, en we sluiten nooit compromissen op het gebied van kwaliteit. Bovendien zijn we buitengewoon bedreven in het mengen op basis van de vele functies, aantrekkelijkheid en individualiteit die elke geur biedt.

Bij de sourcing bezoeken onze ervaren geurontwerpers zelf de productieruimtes om constant de veiligheid en kwaliteit van de etherische olie te controleren. We gebruiken transparante flessen voor onze producten en we beheren ze per productielot. Bij het streven naar traceerbaarheid werken we aan het verhogen van het aandeel biologisch gecertificeerde olie. We zijn toegewijd aan kwaliteitscontrole om te voldoen aan de normen van IFRA, een internationale organisatie die vrijwillige voorschriften heeft opgesteld voor de veiligheid van geuren.

Nieuw Japanse Bundels

Een collectie geïnspireerd op de oneindige diepte en schoonheid van de Japanse natuur en cultuur. De serie Japanese Botanical Air is voornamelijk gemaakt van planten die in Japan zijn geoogst. De Japanese Design Air-serie richt zich op gevoelens die zijn ontleend aan Japanse landschappen en klassieke motieven.

Forest bathing

Shinrin-yoku (森林浴) is een vorm van natuurtherapie uit Japan. De term betekent letterlijk ‘bosbaden’ en is een soort van mindfulness: het begrip houdt in dat je je onderdompelt in de atmosfeer van het bos en de omringende natuur aandachtig beleeft met al je zintuigen
 
De sleutel tot het ontsluiten van de kracht van het bos ligt in de vijf zintuigen. Laat de natuur binnen via je oren, ogen, neus, mond, handen en voeten. Luister naar het zingen van vogels en het ritselen van de wind in de bladeren van de bomen. Kijk naar de verschillende soorten groen van de bomen en het zonlicht dat door de takken filtert. Ruik de geur van het bos en adem de natuurlijke aromatherapie van phytoncides in. Proef de frisheid van de lucht terwijl je diep inademt. Plaats uw handen op de stam van een boom. Dompel uw vingers of tenen in een stroompje. Op de grond liggen. Drink de smaak van het bos en laat uw gevoel van vreugde en kalmte los. Dit is je zesde zintuig, een gemoedstoestand. Nu ben je verbonden met de natuur. Je bent de brug naar geluk overgestoken.
Forest-bathing in forest

Forest bathing in huis

Hinoki-hout wordt van oudsher gebruikt voor de bouw van tempels en traditionele gebouwen in Japan. Het wordt gebruikt bij het maken van traditionele Japanse wierook. Hinoki-hout wordt gebruikt om traditionele Japanse badkuipen te maken.Hinoki-houtolie wordt in Japan veel gebruikt als luchtreiniger.

 

Een studie onderzocht de effecten van inademing van hinoki-houtolie om angst en geïnduceerde ontspanning te verminderen. De studie bevestigde dat inademing van hinoki-houtolie dezelfde fysiologische respons veroorzaakte als de praktijk
van shinrin-yoku. Na het inademen van hinoki-houtolie namen de bloeddruk en hartslag af, terwijl de sympathische activiteit toenam en de parasympathische activiteit afnam. Er werd gesuggereerd dat de geur van hinoki-houtolie de stemming kan verbeteren.

 

Veel van de componenten van hinoki-hout etherische olie werden gedetecteerd in de boslucht. Dit suggereert duidelijk dat het mogelijk is om een aromacomponent van een shinrin-yoku-ervaring te creëren door hinoki-houtolie te verspreiden in uw ruimte

“Plant your own garden and decorate your own soul instead of waiting for someone to bring you flowers”

Bundles

Ontdek meer

Etherische Oliën

@Aroma etherische oliën zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten

Geursystemen

De professionele diffusers van @ aroma maken het mogelijk om hoogwaardige ruimtes te creëren voor verschillende situaties en locaties

Contact

Voor advies bij het vinden van een geursysteem, dat een groot genoeg bereik heeft en kan opereren in de juiste omstandigheden bieden wij u hulp!

Geurmarketing

Geurmarketing is het gebruik van een aangenaam aroma om het merkimago van uw bedrijf te versterken